A felsőoktatási felvételin kit hová NEM vettek fel? Hogyan tovább? Dolgozni fogtok, vagy másik képzést választotok?
Hány pont hiányzott? Szerintetek visszavonják a keretszámok csökkentéséről szoló kormányhatározatot?- nővelve ezzel az állami finanszirozott helyek számát.
Kort és nemet is írjatok légyszí!
3 ponttal csúsztam le gyógyszerészetről :( igazából tudtam, hogy nem fog összejönni, de akkor lett volna az, hogy 10 meg 20 ponttal csúszom el és nem hárommal. Na mind1. Már javában tanulok az októberi ismétlő/szintemelő biosz és kémia érettségikre. Addig dolgozom (most megvan a helyem). Ha az októberi vizsgák jól sikerülnek, akkor januártól szeretnék au pairkedni. Persze ez most egyelőre egyáltalán nem vigasztal....
19/L
Én 6ponttal csúsztam le:/.
Szerintem ez a kormány nem fogja visszavonni a keretszámcsökkentést..sőt..
A hogyan tovább ,pedig hasonlóképp mint az előttem válaszoló ,már én is tanulok és megpróbálok egy (vagy két) emelt érettségit:).
Meg mellette nyelvvizsgát is szeretnék majd:).
19/F
2ponttal csusztam le az osztatlanrol de ugyanazon kar alapkepzeset 40 ponttal meghaladtam. na tessék
nekem nincs ertelme ujrafelvetelizni 3 evig ugyis ugyanazt tanulom mint az osztatlanosok
ma 09:22
az-az
:/
csak nem te is oda ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!