Milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 10.-es gimnazista vagyok, szóval nyilván még van egy kis időm eldönteni mit is szeretnék csinálni ha "nagy" leszek.
Viszont... Jövőre Olaszországban fogok tanulni 10 hónapig, ami egyenlő azzal, hogy végre megtanulok rendesen olaszul, tanulom továbbra is a németet, és mivel anyanyelvi szinten beszélem az angolt, azzal már nem lesz gond.
Ahogy olvashatjátok, teljesen behálóztak az idegennyelvek, hihetetlenül szeretem őket.
Ezzel szeretnék foglalkozni, de nem tudom a pontos lehetőségeimet.
Ha valaki segítene esetleg azzal, hogy megemlítene párat, azt nagyon megköszönném.
Ilyenekkel tisztában vagyok :
Fordító
Tolmács
Újságíró
De még mik vannak?
Nagyon köszi előre is!!
16/L
2019. máj. 15. 18:23
1/2 anonim válasza:
Ha kombinálod gazdasági végzettséggel: külkereskedelem
2/2 anonim válasza:
Kérdező, mi történt veled azóta? Milyen irányba mentél? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!