Gazdálkodás management, nemzetközi gazdálkodás vagy pénzügy számvitel?
Figyelt kérdés
Jövőre lesz aktuális.
Szerintetek melyikre a legérdemesebb menni, melyikkel a legkönnyebb elhelyezkedni, melyiknek milyen súlya van egy állás megpályázásakor?
2019. máj. 14. 13:57
11/14 anonim válasza:
Ha szereted az excelt meg a számokat, jó választás. Igazából attól függ, hogy tanítják. A CEU-n olyan pénzügyi tanszék volt, hogy hátasd dobtam az élvezettől. Az összes órájuk élvezetes volt, még vizsgák után is vezetői számvitelt olvastam, annyira tetszett. És a pénzügy nagyon stabil alapokat ad egy jó karrierhez.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi. A PSZ és a GazdMen között fog eldőlni, de mint írtam, most inkább a PSZ felé hajlok, bár lehet hogy jövőre addig még ez változik:)))
2019. máj. 15. 17:30
13/14 anonim válasza:
Jó döntés szerintem. Az is fontos, hogy az egyetem arra való, hogy máskülönben megszerezhetetlen skilleket szerezz. Pénzügyesként dolgozhatsz controllingon, M&A-n, bankoknál stb. Később mindent megtanulhatsz, amit egy gazdmenes tud, de a gazdmenes nem fogja megtanulni azt, amit te tudsz, és főleg nem olyan mélységben.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. máj. 16. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!