Pszichológia szakról vélemények?
10. osztályos vagyok, és fakt választás előtt állok.
Több továbbtanulási irány is érdekel, ezek egyike a pszichológia.
Ha valakinek van véleménye vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban, akkor örülnék ha leírná nekem.:)
Olyanokra gondolok, hogy melyik egyetemet ajánljátok, szerintetek melyik tantárgyakat vegyem fel faktnak, melyik tantárgyból lenne érdemes emelteznem, hány nyelvvizsga szükséges, stb.
Teljesen mindegy, hogy mit veszel fel, az egyetemen teljesen más a pszichológia szak. Nézd meg, mik az alapfeltételek: biosz, matek, magyar, töri meg nyelvből kell kettőt választanod. [link]
Pszichopata szakra szerintem a leghasznosabb a biosz meg a matek fakt, ha tudsz ilyet választani, akkor ezt tedd.
Mindegy, hogy melyik tárgyat veszed fel faktnak, és miből emeltezel. A lényeg, hogy a magas pontok miatt olyat válassz, amiből jó vagy, és biztosabban tudsz jobb eredményt elérni.
Angol nyelvtudás viszont elengedhetetlen, minél magasabb szinten. Én C1-es nyelvvizsgával, es tudással mentem, de azért néha kűzdök a forrásokkal.
Ha konkrét kérdésed van, elsőéves pszichológus hallgató vagyok, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!