Mit kezdjek az életemmel, ha rossz kommukációs készségeim vannak és antiszociális vagyok?
Nem tudom mi érdekel, sosem tudtam. Leérettségiztem középszinten gimiben ami jó lett de kevés az egyetemhez/főiskolához. Dolgoztam sok helyen diákmunkásként (bolti kisegítő, takarító, csomagoló munkák). Kiköltöztem külföldre a családdal és itt sem találom a helyem, folyamatosan alkalmi munkákon vagyok, egy étteremben besegítek pincérként ha van valami nagyobb rendezvény, takarítgatok és a konyhán is besegítek. De ez nem megélhetés. Nem tudom mit csináljak, szeretnék rendes munkát vagy legalább valami képzést elvégezni de fogalmam sincs mit, antiszociális vagyok, nem szeretem az embereket és a kommunikációm sem túl jó, se magyarul se angolul (beszélem az angolt is, nem az a baj, hanem hogy nem szeretek beszélni).
20/L
Először is aszociális vagy, nem antiszociális
Másodszor próbálkozz több helyen, ha az étterem nem jött be, keress mást, ami érdekelhet, nézd meg, miből van hiány, milyen képzések állnak a rendelkezésre, mire tudsz jelentkezni, mi megy. Ha van valamihez affinitásod, fejleszd. Rengeteg olyan munkakör van, ahova nem kell nonstop beszélő munkatárs.
A nőknek otthon van a helye, ha normális világban élnénk, ilyen kérdésekkel neked nem is kellene foglalkoznod.
A kérdés inkább, hogy >miért< akarsz "rendes munkát", meg "valami képzést". Nyilván a megélhetésért, de azt a férfi dolga lenne előteremteni. Leginkább férjhez menned kellene egy értelmes férfihoz, ami azért ott kint igencsak problémás lesz, főleg, hogy még Magyarországon is az.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!