Gyerek és munka mellett levelező tagozaton tanulni?

Figyelt kérdés
Lassan megszerzem az első diplomámat és szeretnék csinálni egy műszaki diplomát is, de erre csak levelezőn van lehetőségem. Már most is dolgozom egyetem mellett, ha lediplomázok maradhatok is a jelenlegi helyen, viszont utána kb egy évvel szeretnék szülni. De nem tudom mennyire megterhelő munka mellett (már rögtön abban az évben elkezdeném a másik képzést) és babázás mellett tanulni egy műszaki szakon ( építőmérnök)? Van esetleg, aki hasonló cipőben járt és van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Hogyan lehet megoldani a tanulást, ráadásul egy reál szakon?
2019. febr. 13. 08:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#7: ez csak akkor igaz, ha tanulmányi szerződésed van a munkáltatóval. A felkészülésre így is csak akkor, ha a szerződés erre kitér.

Légy szíves hivatkozd már be az általad emlegetett jogszabályt!

2019. febr. 15. 07:15
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

#7: megnéztem, 2012-ben változott:

[link]

Kérdező: sokan tanulunk munka mellett. Van, aki kisgyerek mellett. Megoldható, de csak ha olyan családi háttered van, hogy van segítséged. Egyébként pokolian nehéz.

2019. febr. 15. 07:33
 13/13 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem várd meg, hogy a gyerek megszülessen és utána szerintem gondolkodhatsz rajta.

Én ezt nem a saját, hanem az édesanyám példájából veszem, ő miután tesómmal megszülettünk utána vágott bele levelezőn a képzésbe, s volt hogy nekünk mondta fel a tételeit :)

Sajnos gyakorin sokan csak leakarják húzni a másikat, én nagyon támogatom, hogy tanulj, főleg ha érdekel is, csak lehet könnyebb ha már "megvan a baba" :)

2019. febr. 15. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!