Levelező mellett mit lehet dolgozni az első évben, csak érettségivel?
Diákmunka kilőve, hiszen oda nappalisokat keresnek...
Gyarba nem szívesen mennék, mert az meg a tanulás rovására menne.
Az első év után már talán lehet gyakornoki állást találni, na de addig mi legyen?
Szinte akármi. Bolti eladó, kukás, utcaseprő, postás, stb. Mondjuk javarészt ezek rendes állások, vagyis már a jelentkezéskor illik tisztázni hogy nem feltétlen tervezel hosszú távon ottmaradni.
Egyébként szerintem diákmunka is jó lehet. Én Meló-Diáknál voltam, fél évig 12-ben, majd még 1 évig úgy hogy már nem jártam iskolába. De mikor regisztráltam náluk akkor se kellett semmi olyan adatot megadnom, hogy hova járok iskolába.
Bolti eladó, kukás, postás, ezek egyikéhez sem elég az érettségi.
Mondjuk az utcaseprőt azt nem tudom...
"Mondjuk javarészt ezek rendes állások, vagyis már a jelentkezéskor illik tisztázni hogy nem feltétlen tervezel hosszú távon ottmaradni." :D És szerinted akkor fel is vesznek? Ráadásul ezeknél pénteken, esetleg szombaton is kell dolgozni, ami ugye levelező mellett nem lehetséges.
"Egyébként szerintem diákmunka is jó lehet. Én Meló-Diáknál voltam"
Köszi, majd megnézem. Azt hittem az EUdiák az egyetlen ilyen dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!