Mit ér meg jobban elvégezni gazdasági infót vagy biomérnökit?
Figyelt kérdés
Melyik szakma keresettebb,melyikkel lehet könnyebben elhelyezkedni és melyikkel lehet többet keresni?2019. febr. 10. 20:56
2/3 anonim válasza:
Keresettebb: gazdinfó
Könnyebb elhelyezkedni: gazdinfóval
Mennyit lehet keresni: mindkettővel csak akkor tudsz "jól keresni" ha jó vagy benne, így az a fontos melyiket csinálnád szívesebben. Gazdinfóval rengeteg féle területen el tudsz helyezkedni, biomérnökivel laboráns, ipari állásokat fogsz főként kapni.
3/3 anonim válasza:
Szia! Biomérnöki szakra járok és lassan végzek is vele. Elég sok gazdinfós barátom is van, úgyhogy talán nem vagyok a leglaikusabb a témában. Szerintem manapság Magyarországon mind a kettő eléggé keresett szak, szerintem alapjáraton informatikusból többet képeznek, ami esetleg gondod jelenthet. Biomérnökivel szerintem elég könnyű elhelyezkedni, ha csak egy Richtert megnézel 10 álláshirdetésből 6-7-re biztos, hogy biomérnöki diplomát is elfogadnak. Kezdőnek lehet, hogy az infós többet keres, de szerintem a vegyi- és bioiprai szakmák is 200e nettó és felette kezdődnek, és gyanítom, hogy alábecsültem akkor, ha jó szakember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!