ELTE kollégium? Egy ÁJK-s hallgatónak melyik az ideális kollégium?
Figyelt kérdés
Milyen a kolis élet? Mindegyik koliról érdekel a vélemény, de még inkább a tapasztalataitok és az élményeitek. Hogy néz ki egy átalog szoba? Van íróasztal, vagy csak a közösségi terekben lehet tanulni? Továbbá mindent, de tényleg mindent írjatok le, ami hasznos lehet!
Még csak tervezem, hogy az ELTE-ÁJK-ra fogok jelentkezni.
2019. febr. 3. 19:22
1/1 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom nincs, nem vagyok kolis.
Az ÁJK-soknak a legjobb a Bibó szakkoli. 3 perc sétára van az egyetemtől és úgy tudom csak ÁJK-sokat vesznek fel. Annyi a bökkenő, hogy szakkoli és felvételit kell csinálnod (írásbeli+ szóbeli) és úgy tudom hogy első félévben még nem lehet jelentkezni. A Bibóban pont nem voltam még de ahol voltam ott mind volt íróasztal vagy legalább egy könyvtárra hasonlító tanulószoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!