Hogy működik az ELTE-n a kollégiumi felvételi? Illetve mi a véleményetek az ELTE-nek a koliairól.
Megnéztem és láttam hogy az egy főre jutó jövedelem számít, meg a távolság stb. Minden elég kedvező és így is csak 25 pontot tudtam magamnak számolni. Lehet valamit elnéztem, de nem tudom mit. Pl. arra kapok majd pontot hogy az 500-ból mennyi pontom lett?
A másik kérdés, hogy az egyetemi koli milyen? Én Egerben voltam 3 évig kolis, de eléggé utáltam, főleg amiatt, hogy lekorlátoztak, mindent elmondtak hogy mit mikor lehet csinálni. Jó tanuló voltam/ vagyok, és még úgy is alig kaptam a nevelő tanároktól valami megbecsülést, hogy mondjuk ne 30 percem legyen már kimenni a boltba, meg ha mindent megtanultam, akkor hagy mehessek már el a plázába havonta egyszer.
Szerintem mégegyszer nem bírnám ki, ha minden délután járkálna be valaki a szobába és basztatna hogy miért nem tanulok, mikor már rég mindent megcsinálta. Ezért kérdezem, hogy az ELTE kollégiumaiban mennyire korlátoznak le?
Kolégiumba bekerülni az egyik legnehezebb az Eltén az egyetemek közül, ha alig van pénze a családodnak, még akkor se biztos hogy fölvesznek.
Baszogató nevelőtanár nincs, maximum akkor, ha este 10 után durván megsérted a csendszabályt. Bármikor bárhova lehet menni (éjjel valószínűleg belépőkártyával lehet közlekedni, ha fölébreszted a portást, lehet hogy morogni fog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!