Mekkora bőröndméret ideális egy kollégium lakójának?
Figyelt kérdés
Sajnos eddig még nem volt bőröndöm, így ebben az ügyben nem tudom, hogy mekkora lenne a legmegfelelőbb.
-laptop
-étel
-tároló-és főzőedények: ebédhordó, lábas.
-tisztálkodási szerek: sampon, habfürdő, fogkefe, fogkrém, stb..
-ruházat: kb 3 nadrág, 4 fölső, 5bugyi, 5zokni
-iskolatáska
Lehet ez egy hülyekérdés, viszont azzal, hogy ide felrakom, nem vesztek semmit sem.
2014. júl. 28. 17:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem elég nagy kell hozzá. Sajnos méretet nem tudok mondani.
2/4 anonim válasza:
Szerintem 1mx40cm - es, Magasságra kb. 20 cm. :)
3/4 anonim válasza:
szia. én az iskolatáskám külön hordom. a bőröndöm kb 1 méter magas lehet, kényelmesen elfér benne mindenem.
4/4 anonim válasza:
Legelsò beköltözéskor mindent fel kell vinni, amibe gondolom egy jogosítvánnyal és autoval rendelkező ki tud segíteni. Aztán majd szépen lassan belejösz h mik a rutin szerüen hasznàlt dolgok amiket muszály szàlítani. Én most végeztem az elsővel de a végére annyira belejöttem hogy elég volt egy olyan vállon vihető nagymèretű sporttáska, a bőrőndre csak az elején volt szükségem. De fontos a táskaválasztàsnaál, hogy ha megoldható olyan táska/bőrönd legyen ami huzható és cipelhető is. Nem fog ártani ha télen majd a nagy hoba vagy majd az olvadó latyakba vinned kell és nem pedig huznod. Sok szerencsét.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!