Budapesten tudtok ajánlani tényleg jó esti vagy levelező gimnáziumot? Mi a véleményetek mit érdemes érettségi után tanulni a felsoroltak közül?
Nos 25 éves leszek és szeretném megszerezni az érettségit, ehhez keresek iskolát gimnáziumot ahol tudnék tanulni Budapesten.
Érettségi után gondolkodtam hogy ami érdekelne még szakma és mint munkakör az a Pénzügyi NAV nyomozó vagy Vám és pénzügyőr, Színész Színészet, Ingatlanközvetítő értékbecslő ingatlan vagyonkezelő, Légiutaskísérő, Vendéglátó üzletvezető, Banki szak ügyintéző pénzügyi számvitel ügyintéző,
Véleményeket várok illetve tanácsokat is elfogadok és az iskolákat is várnám hogy melyiket ajánlanátok Budapesten illetve akár Budán is
Tapasztalatból:
Első helyen: Szinyei Merse Pál gimnázium, a kodályköröndnél, perfekt minden! Ingyenes. Heti 3nap az esti, 2 a levelező. Nemcsak a 2es érettségire gyúrnak, remek tanárok, jó közösség!
Kettes: Kőbányai Szent László Gimi, esti ott is 2-3nap. Levelező asszem nincs. Valamennyi tandíj
hozzájárulás van/volt, de nem sok.
Közepes tanárok, magas elvárások(mert nappali suliként top5) de ehhez estin mégsem tanítanak valami jól. 2es érettségihez viszont elég, ha esetleg tovább akarsz tanulni mert miért ne, inkább maradj az elsőnél.
3:
Budakalász gimi, 10/félév kb. Több tagintézményük is van, nagyon nem mindegy melyikbe mész. Én csak végső esetben javaslom.
Ja és sztem fiúként pénzügy-számvitel és váműgyes irány lenne jó, mindog van rá kereslet..ingyenes érettségi utáni OKJ képzésen van is mindkettő azthiszem.
De a nive.hu vagy eduline.hu tudsz szűrni megyére/képzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!