A levelező tagozat előnyös?
Érettségi előtt állok és át akarok menni levelező tagozatra. Szakgimnáziumban tanulok, és a szakmai (informatika) miatt szeretnék átmenni levelezőre. Na meg egyéb más konfliktusok miatt is.
A levelező kellően felkészít?
Főleg olyan válaszokat kérnék, akik jártak már levelezőre.
Levelezőn érettségiztem de gépész szakon. Nekem nagyon tetszett, nyugisabb élet volt mint utána nappalin a fősuli. A főiskolai felvételi vizsgára önszorgalomból fel kellett készülni, de valószínű nappalin is rá kellett volna tanulni odahaza, vagyis önmagában nem lett volna rá elég az iskolában tanult anyag.
A diákéveimből a levelező tagozat az egyik amire szívesen emlékszem vissza. Felnőttként kezeltek minket és egymást is.
Sőt, az a véleményem hogy amiért nem kellett levelezőn sok felesleges infót befogadni, tudtam az erőmet és figyelmemet koncentrálni a felvételi vizsgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!