Mit tanulnátok, milyen szakra jelentkeznétek, ha már van egy végzettségetek/diplomátok?
Nekem már van egy diplomám, jogot végeztem és ezen is a területen dolgozok már évek óta.
Ugyanakkor bennem felmerült, hogy szívesen tanulnék valami újat, csak még nem tudom mit. Gondolkodtam a közgazdasági szakon is, mivel a középiskola közgáz szakirányú volt.
Ti mit tanulnátok szívesen?
A jog mellé nekem is a közgáz ugrott be, elég jól lehet keresni ezzel a párosítással.
Nekem gazdasági diplomám van, 5 éves képzésnek már nem állnék neki úgyhogy a jog nálam kiesett, de informatikát szívesen tanulnék mellé. Vacilálok rajta hogy a mostani felvételi eljárás során egy proginfó foszkot még megjelölök, korábban tanultam programozni is, viszont nem mertem belevágni a szakba, amit most utólag bánok. Még egy alapszakot nem szeretnék elvégezni, ezt is inkább azért gondoltam hogy felelevenítsem a tudásom és hobbi szinten tanuljam tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!