Tarsadalomtudományi szakokon diplomások! Ki hol helyezkedett el diploma után? Hol és mit dolgoztok most? Melyik egyetemen, milyen szakot végeztetek? Mester vagy doktori végzettségetek van?
Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 20:47
1/3 anonim válasza:
Ha jól beszélnek nyelveket akkor gondolom valami SSC-be.
2/3 anonim válasza:
ELTE-BTK, még csak nem is társadalomtudományi, hanem egy még "használhatatlanabb" szakpár, tipikusan amiről a "nagyobb krumplival, nagyobb üdítővel" poénú viccek szólnak. PhD-m is van az egyikből.
De mellétoltam egy külkert levelezőn.
Voltam marketing igazgató a médiaiparban. Építettem e-commerce rendszereket mint lead architekt. Jelenleg egy német DAX vállalatban (Németország 30 legfontosabb vállalata) vagyok magas szintű stratéga, kb. 1,5 milliós nettó fizetésért.
3/3 anonim válasza:
* architect csak néha befigyel a német helyesírás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!