Amennyiben felvesznek az első megjelölt helyre, de mégis a másodiknak megjelölt helyre szeretnék menni, mi a teendő?
Köszönöm a válaszokat! Megkaptam a kielégítő válaszokat.
Tudtam, hogy régebben így volt, de gondoltam megkérdezem. :)
Sorrendet nem szeretnék változtatni, mert azt a szakot jelöltem meg elsőnek ahová menni akarok, ez csak egy ártatlan kérés volt.
Gyógytornász szeretnék lenni, de drága édesanyám minden erejével terrorizál, hogy Biológia szakot jelöljek meg.
(Indok nincs, csak mindenbe beleszól, amit szeretnék. Hosszú történet, nem szeretném kifejteni)
Emiatt gondoltam, hogy megpróbálok a kedvére tenni, ha ennyire erőlteti, és megjelölöm.
(A szakhoz kellene egy informatika érettségi.)
A gyógytornász szakhoz bőven megvannak a pontjaim*, ezzel nincs is probléma, de akkor "feleslegesen" nem fogok kiadni arra, hogy letegyem az informatika érettségit, csak azért, hogy békén hagyjon.
*Nem idén érettségiztem
A biológia szak az egyik legnagyobb zsákutca.
Kb 10 ismerősöm váltott szakot onnan, ennyi szakelhagyót más szakról nem ismerek, közel sem. Akik végigcsinálták a BSc-t, azok is azt mondták, az MSc-t itthon nem érdemes.
A gyógytornász sokkal jobb ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!