Yuutanori kérdése:
Mi a teendő? Hogy jelentkezhetnék mégis?
Figyelt kérdés
Megbuktam matek érettségin és lekésném az októberi jelentkezést is. Okj-n vagyok, de sajnos akkor elkell mennem, mivel nem tudom teljesíteni a matekot.
Arra lennék kíváncsi, hogy más módja nem lenne e a matekra való jelentkezésnek.
2017. szept. 14. 06:33
1/4 anonim válasza:
Volt egy 8 napos türelmi idő a határidőn felül, de már az is elmúlt. Szerintem már nem tudsz jelentkezni az októberi érettségire. OKJ-n próbálkozz hogy ne dobjanak ki és majd a májusi érettségire elmész. Ha eddig mehettél érettségi nélkül akkor nem látom miért ne mehetnél a májusira is. A szabályokat már így is úgyis átlépte azzal hogy hagyták hogy érettségi nélkül elkezd az OKJ-t. Az érettségit a beíratkozáskor elkérik és ha nincs akkor nem is lenne szabad felvenniük a képzésükre.
2/4 anonim válasza:
Hogy tudtad "lekésni" az őszi jelentkezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!