ELTE vagy Pázmány jogász levelezőn?
Tapasztalatom nincs, ELTE nappalis vagyok, de beszélgetek pár levelezőssel.
Szerintem az ELTE nehezebb, jobban megéri itt megcsinálni. Nálunk ha valaki nem bírja az egyetemet, a Pázmányra szoktak átmenni, nem is szeretnek minket emiatt...
Az ELTE a jobb, az elismertebb, szerintem jobban jársz vele :)
Én is elte-s vagyok, és semmi értelme. Tele vagyok ügyvéd ismerősökkel és rokonokkal, és pontosan tudom, hogy nincs értelme ennek a feleslges szivatásnak. Ezek között van olyan, aki pázmányon végzett és sikeres a szakmában.
Ha nem vagy öltönyös sznob ficsúr, vagy el tudod hagyni a lakásodat smink és magassarkú nélkül, akkor a pázmányt ajánlom. Sokkal hallgatóbarátabb és kb ugyanúgy el lehet helyezkedni vele.
Nem sokkal könnyebb a pázmány. Inkább abban más, hogy nem aláznak meg annyira vizsgán és magolás helyett jobban a lényeget kérik. A párom pázmányos, rajta keresztül sok jót hallok onnan.
Összességében szerintem az eltesek utálják az eltet, de a pázmányosok szeretik a pázmányt.
Persze, van kivétel. Például az előttem hozzászóló is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!