Egy újságíró 2010-ben hamar talál állást?
Figyelt kérdés
- Hogy újságíró legyen valaki ahhoz milyen tantárgyakból kell jónak lennie?2010. jún. 28. 20:16
1/10 anonim válasza:
Nehezen talál állást, túl telítettség van a piacon. Magyarból.
2/10 anonim válasza:
De te ne menj újságírónak. Elég divatfirkász van már így is.
4/10 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon szeretek írni. :(
2010. jún. 28. 20:38
5/10 anonim válasza:
Ahhoz, hogy újságíró legyél, több talpraesettgés kéne, kisszívem. Meg hogy egy kis fogalmad legyen a dolgokról. Pl szerinted miben kell jónak lennie? Azt meg, hogy lehet-e találni állást, álláshirdetésekből derítheted ki. De ez neked kellett volna, hogy eszedbe jusson, ha újságíró akarsz lenni.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát az szeretnék csak még 13 éves vagyok.
2010. jún. 28. 20:49
7/10 anonim válasza:
Én 12 évesen kezdtem írni. Csak úgy mondom.
8/10 anonim válasza:
Sima újságró képzéssel semmit nem érsz.
Irni mindenki tud, ellenben tudni is kéne miről írni. gondolok itt bizonyos szakokról. Pl. ha elvégzel egy gazdasági elemző szakot az egyetemen, akkor azzal is lehetsz újságíró...
9/10 anonim válasza:
kommunikáció és média tudomány főiskola egyetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!