Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Végzős gimnazista lány vagyok, nemsokára jelentkezni kell egyetemekre és rajtam kívül mindenki tudja,merre megy. A szüleim mindenképp ragaszkodnak az egyetemhez,de szerintem egyik szak sem való nekem. Egy idegen nyelvből és informatikából van középszintű érettségim, de az infóval komolyabban nem szeretnék foglalkozni, csak úgy voltam vele,hogy jó,ha van. Ti mit tennétek egy ilyen kilátástalan helyzetben? Valami olyan szak,ahova felvennének ezekkel az érettségi tárgyakkal?:( Tényleg ez az utolsó reménysugaram, szóval köszönöm,ha értelmes válasz is jön.

2019. jan. 2. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Gazdaságinformatikus

Én jelenleg erre a szakra járok, de most jelentkezek át másik szakra, ami szeptemberben indul.

Sok lány jár erre a szakra, kevés a ponthatár ergo simán bekerülhetsz közép érettségikkel. ÉS ami a legfontosabb nem feltétlenül kell informatikával foglalkoznod, ha elvégzed. El tudsz húzni a gazdasági irányba is és lehetsz pl könyvelő.

2019. jan. 2. 22:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Matekból sem vagyok penge,az a baj:( érted már a problémám?😔 Azért köszönöm a gyors választ:)
2019. jan. 2. 23:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nehézkes válaszolni, mert bem tudom téged mi érdekel. Az addig oké, hogy a matek hanyagolandó, illetve mikből érettségiztél még.

Mi az amivel szívesen foglalkoznál egész életedben? Mi az amit mindig is szerettél? Mi a hobbid? Miket szeretsz? Mi mozgatja meg a fantáziádat? Művészet érdekel? Sport? Valamiféle bölcsészeti szak? (Jobb mint a semmi)

Ezek megválaszolása után eléggé le tud szűkülni a kör és egyszerűbb lesz válaszokat adni.

Addig is, itt van egy lista a teljes egyetemi képzésekről Magyarországon, nézegesd meg őket, hátha egy meg fog tetszeni:

[link]

2019. jan. 3. 02:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!