Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Adnátok tanácsot tételek...

Adnátok tanácsot tételek tanulásához ami túl mutat azon hogy olvassam el a tételt? Kicsit hosszabb tételeim vannak és ez nem akar beválni.

Figyelt kérdés
Én gondoltam arra hogy folytatom hogy most megismerem az összes tételt majd beosztom hogy naponta mennyin megyek át. Valamint gondoltam arra is hogy a könyv szerint haladok és egy egy bekezdésből összefoglalom a lényeget azt leírom majd worbden így összeállnak a tételek. Van 14 napom szóval nincs szükség egy nap 20 tételt megtanulni csak kicsit zavarban vagyok az egésztől. Főleg hogy eddig többnyire írásbelire kellett készülni és nem tételeket tanulni.
2018. dec. 20. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
MindMap-ek nélkül azt se tudnám, mi volt az elején már 40 oldal után.
2018. dec. 20. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy mondjuk jogot, törit vagy orvostudományt tanulsz, azon belül is száraz elméleti anyagot, vagy gyakorlatit.

Én jelenleg a jogi elméleti vizsgálra készülvén, a jegyzetek regényszerű összefoglalására esküszök, egy tételt egy oldalba sűrítve.

2018. dec. 20. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Elmeterkep, ahogy az első mondja!!!:)
2018. dec. 20. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is összefoglalást szoktam írni.
2018. dec. 20. 18:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Amúgy a tételek többnyire a világgazdaság és a globalizáció kialakulásával foglalkoznak valamint a különböző ideológiákkal kapcsolatos tételek vannak még. Viszont akkor utána nézek annak amit írtatok. Bár tény maga az anyag annyira nem lenne nehéz csak kicsit száraz és nehéz a könyvet teljesen visszaadni.

2018. dec. 20. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!