Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemi szakok játszan...

Milyen egyetemi szakok játszanak, ha valaki otthonról akar dolgozni majd?

Figyelt kérdés

Például külföldön elég általános, hogy az informatikusok otthonról dolgoznak...

Magyarországon is egyre több a kompromisszum kötésre képes munkáltató, hogy pl. egy programozónak elég 3-4 naponta bejárni...

Mi van még?

Lehet buta kérdés, de pl. gépészeti modellezés? Vagy ipari terméktervező mérnök?

2018. júl. 2. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szakfordítás, valamilyen saját vállalkozás (főleg online), kézműves termékek és értékesítése, gyermekfelügyelet vagy magánóvoda kialakítása, vendéglátás (mondjuk szobakiadás vagy nyaraltatás), könyvírás, könyvelés, hivatásos youtuberkedés :P :D

Mégis mi érdekel és miért nem akarsz bemenni sehova dolgozni?

2018. júl. 2. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármilyen munka végezhető otthonról az internet segítségével, ha van hajlandóság a munkáltató részéről és megfelelő eszközök. Más kérdés, hogy idehaza ez a hajlandóság szinte a nullával egyenlő, olyan szakmákban is mint az enyém (grafikus vagyok). Ne ez alapján válassz szakot, mert ha itthon akarsz dolgozni, akkor árnyékra vetődsz.
2018. júl. 2. 14:45
 3/4 Vodafonelive ***** válasza:
100%
A gépész legtöbb ágazatában szerintem felejtős az, hogy 1-2 napot otthon dolgozz az 5 munkanapból, eleve a programok licensesége miatt(de biztos vagyok benne, hogy van olyan cég Magyarországon, ahol ez megoldott) Maszekban természetesen tudsz gépész ként dolgozni, ha úgy van, persze az már a szabadidőd rovására megy. :)
2018. júl. 2. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
81%

Tervezés is tipikusan olyan munka amit otthon is végezhetsz, bár abba benn van, hogy helyszínekre lehet járni.

(van valami különösebb oka, hogy otthon akarsz dolgozni? Csak azért mert én csináltam 2 évig de soha többet nem vállalnék ilyet.)

2018. júl. 2. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!