A kislányom 12 éves és színésznő akar lenni. Mit tegyek?
Nem tudom, hogy az iskolában van-e (nálunk van) szinjátszó szakkör, ha van, akkor oda érdemes lenne beíratni. Ha nincs, akkor ha szerencsétek van, akkor a közelben találtok valamilyen szinjátszó klubbot.
Remélem tudtam segíteni! (:
9 éves koromban kezdtem el színjátszókörbe járni csak szórakozásból. Évente egyszer előadás színpadon egy színházteremben nyilván előre megírt és betanult darabbal. Év közben pedig szituációs gyakorlatok, amiket konkrétan játékként fogunk fel, mert lényegében azok. Pár év alatt nagyon sokat fejlődtem ezeknek köszönhetően, kisfilmekben is szerepeltem, illetve több helyről is kapom az elismerést. Tényleg tudat alatt készít fel egy igényes színjátszókör a színművészeti szóbeli felvételijére, ami egyik színművészetinél sem könnyű.
Nyugodt szívvel ajánlom Nektek: [link]
Sok sikert kívánok a lányodnak a céljai elérésében!
Nekünk óvodától volt előadói képzés, kötelező volt fellépni verssel, prózával, énekkel - végig az érettségiig, és szakkörbe is lehetett járni. Ez elég is volt annak, aki felvételizni akart, de színitanodába is lehet íratni, persze az drága.
Vidd át egy olyan általános iskolába, ahol van ilyen képzés.
Hol laktok?
Legközelebbi dráma tagozatos gimnázium, színjátszó kör, jeles érettségi, aztán Színház és Filmművészeti Egyetem.
100-ból egy kerül be, többi kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!