Nem tudom, hova felvételizzek, mert úgy érzem semmiben nem vagyok elég jó, mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Én akarok diplomát,de különösen nem voltam tehetséges semmiben,mindenből átlag 4es voltam.Nem is tudom,hogy mi érdekelne,mert sose állt úgy közel a szivemhez semmi.Például tudomb,hogy gazdasági is jó lenne de annyi pontom lehetetlen ,hogy meglegyen.Fizetni meg a szüleim se akarnak.Szóval tényleg el vagyok veszve ,hogy mi lenne jó nekem(az ilyen bölcsész dolgokat nem szeretem).Igazából valahogy rákellene jönnöm ,hogy mi áll hozzám közelebb ami annyira érdekel h meg is tudjam csinálni.szóval elég tanácstalan vagyok2018. dec. 7. 21:16
1/2 anonim válasza:
Olvasgasd a felvi.hu-t, ott fel van sorolva az összes szak, leírással együtt. De az is megoldás lehet hogy nem most mész egyetemre, hanyagolod a témát egy-két évre, dolgozol, nyelvvizsgázol, és ha megtalálod ami érdekel, akkor kezdesz neki.
2/2 anonim válasza:
Pedig tipikusan a gazdasági szakok és a jog szokott lenni, amire mennek azok akik így mindenből jók, de semmiből nem kiemelkedőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!