Szerintetek 4-5 év múlva érdemes lenne BME Energetika szakra felvételizni, vagy inkább felvételizzek gépészmérnökire? Melyik lesz a jövőben keresettebb szak?
Figyelt kérdés
Mindkettő érdekel,tehát a fizikának mindegyik része,talán a villamosmérnöki annyira nem.
De szerintetek érdemes lenne felvételizni ilyen szakra 4-5 év múlva? Ha minden jól menne,akkor kb 10 év múlva lenne állásom.
2016. jan. 14. 21:02
1/5 Kermart válasza:
Arra menj amelyik jobban érdekel, mind a kettő nagyon keresett most is és 4-5 év múlva is az lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
rendben
köszönöm szépen
2016. jan. 15. 14:27
3/5 anonim válasza:
Érdemes lenne mindkettőre jelentkezni, de ráérsz még izgulni ezen, nyugi. :) Gimi elején még teljesen máshova akartam egyetemre menni, most meg mérnökként végzek nem sokára. Szóval sokat változik az ember ennyi idő alatt.
Tanulj jól és nem lesz gondod ezzel.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben,persze mindkettőt megjelölöm csak azért kérdeztem,hohy érdemes-e vagy nem lesz rá akkora kereset.
2016. jan. 16. 07:53
5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy rosszul írtam,mert az energetika is gépészmérnökin van,én az általános gépészmérnöki karra gondoltam.
2016. jan. 16. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!