A kémia tanárom semmiben nem segít, kihez tudnék segítségért fordulni?
Ha tényleg komolyan gondolod a kémiával való foglalkozást, akkor ebben az esetben tényleg jobb lenne a magántanár. Tudom, nem egy olcsó dolog, ezért mielőtt belevágsz, esetleg megpróbálhatsz külön segítséget kérni a tanárodtól (nálunk mindig fel van ez ajánlva, hogy ha órán valamit nem értünk, keressük szünetben/lyukasórán.) Azt mondod, amúgy nem rossz tanár, így hát esetleg megpróbálhatsz odamenni hozzá, hogy ezt vagy azt magyarázza el neked külön, így a csoporttársaid sem zavarnak.
Ez a helyzet elég nagyfokú önállóságot is megkövetel a részedről, mert talán többet kell majd magadtól készülni, mint amúgy kéne.
Szerintem úgyis látni fogod majd, mely témák azok, amelyek így készüléssel+tanári külön segítséggel sem tiszták. Ezekkel érdemes lehet pár alkalommal magántanárhoz menni (így nem olyan drága), vagy egyetemistákat is szerintem lehet találni segìtőnek, ami mindenképp olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!