Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van budapesten olyan fizetős...

Van budapesten olyan fizetős jogi egyetem, (vagy alap jogi képzést nyújtó 3 éves) ahol bármennyi ponttal belehet jutni?

Figyelt kérdés

Kérlek mindent írjatok le ami hasznos lehet.

Bármilyen lehetőség ami eszedbe jut.

2018. dec. 5. 03:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy bármenyi ponttal be lehet jutni....

Osztatlan jogász képzés pontjai tavaly (bár az nem 3 éves) mint láhatod vhová elégvolt a minimumponthatár a 280

[link]

3 éves képzés a politiktudományi és igazságugyi....

[link]

ttps://www.felvi.hu/bin/content/vonal18a/html/meg/meg_40.html

2018. dec. 5. 05:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi. [link]
2018. dec. 5. 05:59
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Hát de miből gondolod hogy ha normális mennyiségű pontot nem tudtál összeszedni majd egy jogi képzést el tudnál végezni?:-D Azért egyetemen tanulni is kell ám, és nem annyit mint egy érettségire.
2018. dec. 5. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Ezt a bármennyi pontot nem értem.

Nálad pontosan mennyi az a bármennyi?

Vannak alacsony ponthatárok, kifizetheted a tandíjat is, de arra készülj, hogy a tananyag nem olyan mint középsuliban, hogy a következő órára tanulj meg egy 3 oldalas fejezetet.

2018. dec. 5. 07:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Szegeden pl. 280 volt a ponthatár tavaly. De ott bentmaradni nehéz, nem bejutni. :D
2018. dec. 5. 10:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Mèg nincs meg az érettségim, csak érdekel h mi az elvárás.

Igen tisztában vagyok vele h ez nem 2 fejezetes dolog.

2018. dec. 5. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!