Mit csináljak? Ha van valakinek ötlete meghallgatnám
Figyelt kérdés
Másodikos vagyok az Szte gazdinfo szakán,alapvetően szeretem de egyszeruen nem megy a programozás.Elso félévbe nem is lett meg ,most meg az utolsó zh-t max pontostra kellene szinte megírnom ,hogy meglegyen.Egyszeruen nem látok mögé,hogy is mit.Jártam tanárhoz,azt hittem megértettem de utána mindig összezavarodok.Nem is keveset tanultm rá a félévbe de valamiér nem megy.Szerintetek mit csináljak?Most probáljam meg majd harmadjára vagy már ne is erőltessem?(nem programoztam én ez előtt soha,csak érdekelt volna ,hogy ,hogy is kell ,meg mint zajlik.De valamiért nem tudom megérteni.Nem tudom ezek után milyen más szakokra tudnék átjelentkezni vagy mit tudnék csinálni ezzel az egésszel.Mindenféle képpen akarok egyetemre járni,csak jó lenne olyan ahol ennyi erőfeszítéssel mint amennyit belefektettem a progba már el is érnék valamit.Szivesen mentem volna sima gtk-ra de soselesz 450-460 pontom.A szuleimet meg nem akarom megkérni ,hogy fizessenek félévente 200-at.Ha valakinek lenne ötlete vagy tanácsa azt szívesen meghallgatnám.2018. dec. 2. 15:48
1/3 anonim válasza:
Mik vannak nagyjából ezen a vizsgán? Mik a témakörök?
2/3 anonim válasza:
Jó lenne tudni 1-2 feladatot, hogy még is mit kérnek, mert akkor racionálisabban lehet válaszolni.
3/3 anonim válasza:
Programozás témakörbe kiírhatod a feladatokat itt a gyakorikerdeseken, ott sok szakmában dolgozó szokott segíteni/érthetően leírni a dolgokat.
Én az Óbudai Egyetem gazdinfóra járok, és Udemy-ről szoktam kurzusokat venni proghoz. Illetve nálunk vannak ingyenes felzárkóztató órák az egyetemen. Lehet emailt is írni az előadónak vagy a laborvezetőnek. Youtube is meg az egész internet tele van tutorialokkal. Szóval szerintem egy 2-est nem nehéz összeszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!