Jelentkezzek e gazdasági egyetemre, ha hülye vagyok matekból, mint a föld? 11. végén kegyelemkettessel mentem át, de az érettségim erős 3-as lett.
Legjobb barátnőm 90%-os matek erettsegit tett, első szemeszterben úgy elkaszálták matekból, mint a huzat. -Corvinus-
Aztán sikerült belerázódnia, mostmár másodéves.
Azta
Akkor próbálkozzak inkább bölcsészkaron?
Legjobb barátnőm 92%-os közép matekkal gazdmen első féléves matekból kettessel átment úgy, hogy ő se hitte el, hogy sikerült. De most már neki is könnyebbek a matekos tárgyak, ez az első matek a leginkább szórótárgy.
Másik barátnőm szintén világéletében kettes-hármas volt matekból, az érettségije viszont négyes lett, ő turizmuson van, és mikor nekik volt matek, ő is átment, de rengeteget tanult, gyakorolt.
Ha elég elhivatott vagy, megpróbálhatod, talán érdemes lenne tanárhoz is járni majd (vagy akár most is, hogy legyenek alapjaid). Nem lehetetlen, de azért oda kell tenni magad rendesen (mondjuk ez a legtöbb szakra amúgy is alapból igaz).
Azt csináld amit szeretnél!
Ha gazdász szeretnél lenni,ne menj bölcsésznek. Ne add fel!
:) a matek csak óriási szorgalom, gyakorlás és egy jó tanár kérdése én szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!