Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Butaság lenne gazdálkodás és...

Butaság lenne gazdálkodás és menedzsment FOSZK-ról kereskedelem és marketing FOSZK-ra átjelentkezni?

Figyelt kérdés

#Közgazdasàg
2018. nov. 30. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"De GM-es FSZ-t nem számítják bele a KM alapképzésbe,kezdhetem előről az alapszakot és fizethetem az egészet.Ennyi erővel most rögtön jelentkezhetnék is KM-re,el se kéne végeznem a foszkot.Azért jöttem FSZ-re,hogy csak a képzés felét kelljen fizetnem"

Nem a szakot számítják be, hanem a tantárgyakat egyesével. Azok pedig javarészt ugyanazok. Nem ettől függ.

2018. nov. 30. 22:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Szóval ugyan úgy fele idő alatt megcsinálhatom az alapképzést KM-en is?

De itt zömében vállalkozástan,vállallati gazdaságtan,vállalati pénzügyek stb tárgyak vannak.Kötve hiszem,hogy KM-en ugyan ez van.A PSZ-eseknek is teljesen más tárgyaik vannak pl.üzleti elemzés meg ilyenek.

Itt nincs KM ahova én járok,másik egyetemre akarok átmenni

2018. nov. 30. 23:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, teljesen mindegy, hogy az SZTE-n mnek írja, ha a felvi.hu-n is meg más egyetemeken is BSc a kermark: [link]

A témára visszatérve, miért nem jársz BSc-re inkább? Komolyan ez a szakma alapja. Mivel eleve nem kicsi túlképzés van, a FOKSZ-os meg OKJ-s papír itt nem ér semmit.

2018. dec. 1. 08:57
 14/17 A kérdező kommentje:

Mondtam hogy csak azért mentem Foszkrs,hogy az alapképzés felét kelljem csak fizetnem.

Mi a különbség a kermark BA és Bsc közt?Más egyetem is BA nak írja

2018. dec. 1. 10:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Én BA-ra akarok menni,nem Bsc-re.Humán beállítottságú vagyok
2018. dec. 1. 13:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, nem ettől függ. A kereskedelem és marketing mindenhol ugyanolyasmi.
2018. dec. 1. 14:30
 17/17 A kérdező kommentje:
De akkor végülis GM foszk után ugyan úgy elvégezhetem 4 félév alatt a kereskedelem marketing alapképzést,mint ha KM foszkról jelentkeznék?Vagy kezdhetem az elejétől és 7 félév lesz?
2018. dec. 1. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!