Butaság lenne gazdálkodás és menedzsment FOSZK-ról kereskedelem és marketing FOSZK-ra átjelentkezni?
"De GM-es FSZ-t nem számítják bele a KM alapképzésbe,kezdhetem előről az alapszakot és fizethetem az egészet.Ennyi erővel most rögtön jelentkezhetnék is KM-re,el se kéne végeznem a foszkot.Azért jöttem FSZ-re,hogy csak a képzés felét kelljen fizetnem"
Nem a szakot számítják be, hanem a tantárgyakat egyesével. Azok pedig javarészt ugyanazok. Nem ettől függ.
Szóval ugyan úgy fele idő alatt megcsinálhatom az alapképzést KM-en is?
De itt zömében vállalkozástan,vállallati gazdaságtan,vállalati pénzügyek stb tárgyak vannak.Kötve hiszem,hogy KM-en ugyan ez van.A PSZ-eseknek is teljesen más tárgyaik vannak pl.üzleti elemzés meg ilyenek.
Itt nincs KM ahova én járok,másik egyetemre akarok átmenni
Kérdező, teljesen mindegy, hogy az SZTE-n mnek írja, ha a felvi.hu-n is meg más egyetemeken is BSc a kermark: [link]
A témára visszatérve, miért nem jársz BSc-re inkább? Komolyan ez a szakma alapja. Mivel eleve nem kicsi túlképzés van, a FOKSZ-os meg OKJ-s papír itt nem ér semmit.
Mondtam hogy csak azért mentem Foszkrs,hogy az alapképzés felét kelljem csak fizetnem.
Mi a különbség a kermark BA és Bsc közt?Más egyetem is BA nak írja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!