Germanisztikára átjelentkezés?
Elsőéves vagyok az ELTÉN jogász szakon, de egyszerűen borzalmasan érzem magam, nem is érdekel amit tanulok, nyögve-nyelve megy az egész. Államin vagyok, a családom nagyon büszke meg minden, nagyon akarják, hogy szeressem meg, de már a vizsgák gondolatától is sírógörcs kerülget.
Németből voltam mindig is kiemelkedő, szívesen tanulnám az irodalmát, nyelvtanát. Ugye szerintetek sem éri meg kínszenvedéssel megcsinálni valamit 5+ évig, ha mellette lenne egy szak aminek talán a piaci értéke nem nagy, de legalább élvezném?
Húhaa, én pont fordítva fogok átjelentkezni.😂
Szerintem megéri 5 évig szenvedni hogy utána egy elismert munkát végezhess. Minden szakon vannak nehéz tárgyak. Mindenhol lesz sírás-rívás.
Jogi diplomával meg ezerfelé el tudsz helyezkedni,jolly joker.
Nem ajánlom a germanisztikát, nem kapsz vele szakmát és sok hülyeséget kell tanulni. Ezt úgy mondom hogy imádom a németet.
De egyszerűen haszontalannak éreztem magam mikor ültem az órákon.
Csak egy C1-es nyelvvizsgát kapsz a haszontalan diploma mellé.
Ha már német akkor némettanári.
Írj nyugodtan ha van kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!