Átjelentkezés egy másik egyetemre? (ELTE, SZTE)
Most vagyok elsőéves, és a szak amin vagyok a társadalomtudományi karhoz tartozik, de itt a btk-n van. Ha jól tudom, csak 2 lezárt félév után jelentkezhetek át, és csak azonos képzési területre. Én ugyanerre a szakra szeretnék menni, de az egyik egyetemen, amit kinéztem (Elte), a tátk-on van, ez nem akadály, nem?
Másrészről pedig nagyon szívesen várnék eltésektől és a szegedi egyetemen tanulóktól tapasztalatot, vagy bármi hasznos infót azzal kapcsolatban, hogy hogy működnek az adott egyetemeken az átjelentkezések, mennyire lehet megpályázni az államis helyeket (jelenleg is államin vagyok), és esetleg milyen tanulmányi átlagot várnak el stb. De bármi más, ami az egyetemmel kapcsolatos is szívesen olvasom.
Nagyon köszönöm a választ! Az átjelentkezés akkor kilőve, sajnos nem tudnám megoldani a költségtérítéses finanszírozását.
Az újrajelentkezés nagyon húzós, idén is 9 ponttal lemaradtam az Eltéről.😏 Akkor valószínűleg ebből nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!