Szegedi Tudományegyetem BTK-sok?
Először is az lenne a kérdésem, hogy ott minden szakon lehet minort is választani? Úgy értem, hogy vannak szakok (szociológia, kommunikáció) amik eredetileg ugye tátk-os szakok, és nem mindenhol van ez így, hogy akkor ezeken is lehet. Viszont én a SZTE oldalán azt olvastam, és úgy értelmeztem, hogy a SZTE-BTK minden szakján lehet akkor minort is választani.
A másik pedig, hogy tudnátok mesélni a karról, az egyetemi életről úgy általánosságban, meg Szegedről? Eddig csak egyszer jártam, de nagyon tetszett. Messzebbről jönnék egyébként, és ezért érdekel nagyon maga a város is.
Illetve még lenne egy kérdésem. Az egyetemen belül mennyire van lehetőség nyelveket tanulni? Ha igen, mennyit kell fizetni érte? Vagy hol találok erről bővebb infókat?
A BTK-s részhez nem értek, a nyelvtanulásról ennyit:
2x vehetsz fel nyelvórákat ingyenesen, a továbbiakért fizetni kell, azt sajna nem tudom pontosan, hogy mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!