Nem vagyok annyira tájékozott mindenben amit csinál, de azt ugye mindenki tudja, hogy férfiak alsónemű alatti részeivel (is) foglalkozik.
De miért választja valaki ezt? Olyan jó a fizetés? (Mert Magyarországon ez valahogy nem tudom elképzelni.)
2018. nov. 1. 14:40
1/9 anonim válasza:
1. érdekli
2. itt volt hely a szakképzésen
3. igen, a férfiak pénisze és húgyhólyagja is fontos, főleg, ha baj van, segíteni pedig fontos
A valódi kérdés az, hogy téged ez miért taszít? Nőgyógyászat nem merült fel benned, hogy az miért lesz bárki is?
2018. nov. 1. 14:41
2/9 anonim válasza:
És a proktológus, aki az aranyeredet kezeli? Vagy a fülész, aki benyúl a gennyes füledbe? A fogorvos meg annyi igénytelen szájban turkál, hogy jobb nem is belegondolni. Szerintem az urológus se rosszabb.
2018. nov. 1. 14:47
3/9 A kérdező kommentje:
Nőgyógyász simán lehet valaki azért is, mert nőket akar "ott" látni, vizsgálni stb.
2018. nov. 1. 14:48
4/9 anonim válasza:
Volt egy kollégám (én uron voltam nővér), ő mesélte egyszer, hogy gégész akart lenni. De ugye megyei kórház, a helyek száma véges, nem neki jutott a hely, maradt az uro. De azt mondta, nem is baj, nem tudna mások szájában turkálni. Kegyetlenül röhögtünk, hogy tényleg, most sokkal jobb.
2018. nov. 1. 14:48
5/9 anonim válasza:
Szerinted a nőgyógyászati betegségek, folyások, méhnyakrák stb. szexik?
2018. nov. 1. 15:18
6/9 anonim válasza:
urOlógus.
2018. nov. 1. 16:14
7/9 anonim válasza:
#3: Igen, ahogyan azt te elképzeled... Nőgyógyásznak nem azért megy valaki, mert rá van gerjedve a női ajkakra. Urológusnak sem azért mennek, mert a másik farkát akarják markolászni. Lehet, hogy csak szimplán ez az a terület, ami a számára a legjobban megfelel, mert ugye lehetne szívsebész is, csak az sokkal komplikáltabb terület, nagyobb stresszel járnak az operációk, nagyobb a felelősség, nem biztos, hogy az ember be akarja ezt vállalni. Ismerek olyat is, aki onkológus volt eredetileg, mert az volt élete álma, de miután munkába állt és hetente halt meg valaki a szeme láttára rákban, azután inkább lemondott erről, mert lelkileg nem bírta elviselni.
2018. nov. 1. 21:31
8/9 anonim válasza:
Urológia nem olyan rossz, mint azt sokan gondolják. Részben manuális szakma, sok a műtét, de ezek viszonylag rövidebbek.
Emellett nem csak a férfi nemi szervekkel hanem a vizeletelválasztó rendszerrel is foglalkozik (vesék és húgyutak morfológiai eltérései)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!