Ha valaki a másik embernek fájdalmat okoz, azt szerintetek milyen indìttatásból teszi?
Súlyos mentális betegségből adódóan!
Egy normális ember felfogja, hogy minden egyes embernek vannak gondjai és nem nehezíti meg a másik életét még jobban. Ha nem tudunk valakin segíteni vagy nem akarunk, legalább ne bántsuk!
Akár semmilyenből, nem is feltétlenül tudunk róla, hogy fájdalmat okozunk a másiknak. De ha tudjuk is, nem biztos, hogy az volt a szándékunk.
Mikor régen részegen másztam be az ajtón, akkor az anyának rosszul esett, pedig nem akartam fájdalmat okozni neki, csak elfelejteni a sajátaim.
Ha szándékosan okoz fájdalmat sem biztos hogy rossz ember. Egyszer egy srác lopott régi haveromtól, szóval Carolina Reaperbe áztatott kézzel bedörzsöltem a szemeit, utálom a lopást, és bűntetést adtam érte, mint ahogy egy bíró teszi tárgyalás után, gondolom ő sem rossz ember emiatt.
Mindenkinek meg van mindenre a maga oka, ha nem konkretizálsz nem tudunk ennél értelmesebb válaszokat adni.
Ennyiből elég nehéz megmondani.
Határ a csillagos ég.Düh,bosszúvágy vagy csak meggondolatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!