Mit tegyek ha az orvosira szeretnék járni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg sebész szeretnék lenni. Most kerültem ki az általános iskolából és nagyon szeretem a természet tudomány tantárgyakat. Jelenleg 0.-os vagyok vagyis nekem 5 évig fog tartani a gimnázium. Egyetlen egy problémám van, hogy nem hinném, hogy az iskolám feltudna készíteni az orvosi egyetemre. Egyetlen egy kérdésem van, hogy hogyan tudnám kimaxolni a tanulmányi eredményeimet ? Jelenleg angolul, németül és arabul tanulok és mind a háromból minimum szeretnék tenni középfokú nyelvvizsgát (ha adódik akkor felsőt is). Anyagilag megengedhetjük, hogy eljárjak magánórákra csak annyi érdekelne, hogy milyen órákra kéne eljárnom és mekkora intenzitással kéne tanulnom iskolán kívül ? Ha van egyéb ötletetek, véleményetek és tanácsotok akkor kérlek írjátok le.2018. okt. 23. 13:09
1/3 anonim válasza:
Biosz+kémia/fizika fakultáció kell neked.
2/3 anonim válasza:
Felesleges túlhajszolni magad. Bioszból, kémiából és fizikából legyél jó, mellé, ha tudsz angolul nem ár.
Érettségi csak két tantrágyból kell emelt szinten, biosz+kémiá kombót javaslom.
3/3 anonim válasza:
En a SOTE biosz kemia elokeszitojere jarok es nagyon jo
En hasznosnak talalom
Bioszbol es kemiabol/ fizikabol kell emelt
A ketto kozul azt csinald amelyik neked jobban megy habar en is a kemiat javaslom mert az fog nagyon kelleni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!