Ha minden igaz akkor orvosira fogok járni, valaki aki oda járt mondana tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Igaz az, hogy napi 5-10 órákat kell tanulni? És kérlek rossz és jó tapasztalatokat is írjatok. Ja meg kérlek titeket írjátok oda, hogy melyik orvosi egyetemről beszéltek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 16. 18:50
1/4 anonim válasza:
Első két év elég kemény mindenhol az anatómia+élettan miatt.
Vizsgaidőszakban sokan tanulnak napi 10 órákat, de ha napról napra tanulsz akkor le lehet csökkenteni.
2/4 anonim válasza:
Ha van konkrét kérdésed, szívesen válaszolok, de úgy általánosságban írni az orvosiról elég nehéz.
Én spec. sosem tanultam egy nap 10 órát, 15-öt meg aztán pláne nem, de lehet, hogy vkinek szüksége van rá....
3/4 anonim válasza:
Jah bocs, vaksi vagyok:D 10-15-öt olvastam.
5 óra vizsgaidőszakban alap, 10-et sosem tanultam egy nap.
4/4 anonim válasza:
Vizsgaidőszakban a napi 10 óra tanulás lazán összejön, de van az több is. A szorgalmi időszakok viszont nem vészesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!