Ha nekem még nincs OKJ-s vizsgám, akkor nekem az első ingyen van? Ennek hol tudok utána nézni?
igen az első szakma ingyenes!
a második pedig olyan 40.000 félévente!(ez iskola függő)
megnézed az iskolát ahova szeretnél menni és ott leírják!
de 23 éves korodig igyis ugyis igyenes!
tök mindegy melyik képzés...
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__specia..
amúgy itt van egy hasonló kérdés!
Szia!
Itt van előttem a képzési tájékoztató, másolom ;)
Ki vehet részt ingyenes képzéseken?
Nappali tagozaton:
- alsó korhatár 16 év
- felső korhatár 22 év (évveszteseknél 23)
- szakképzésre történő jelentkezés esetén iskolarendszerű oktatásban nem szerzett szakmai képesítést, vagy a megszerzett szakmai képesítés szakmacsoportjában folytatja tovább tanulmányait
- rendelkezik a képzéshez szükséges előképzettséggel.
No :) Az esti képzéseknél csak a korhatár változik. Meg az, hogy akkor nem kaphatsz családi pótlékot attól függetlenül, ha akár bele is esel a korhatárba. Figyelj, beiratkozásnál általában térítési díj van. Meg némelyik iskolánál akár adminisztrációs lóvét is kérhetnek. A kiválasztott suliban mindenképp kérdezz meg mindent a jelentkezés napján!
Milyen szakra jelentkezel?
Üdv!
Köszönöm a képzési tájékoztató másolatát!!!!! =)
Én cukrász szeretnék lenni,aztán majd lehet még a fősulit is bevállalom. Csak nem tudom, melyik a jobb. A szakmunkás bizi v. az OKJ-s papír. Kaptam 1linket ezzel kapcsolatban és ott az előbbire szavaztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!