Szerintetek megérné anatómia tanárra költeni (többi lent)?
Eü iskolába járok, anatómia tanár borzalmas (nem csak szerintem, az egész osztály szerint + más osztályok), semmi nem tudok abból amit eddig vettünk, pedig jövőre vizsgáznom kell belőle + mivel masszőrnek szeretnék továbbtanulni azután, hogy letettem az érettségit, ahhoz is kelleni fog, mert nem egyszerűen masszőr, hanem jó masszőr szeretnék lenni.
Keresgéltem a neten anatómia tanárokat. Találtam egyet, aki 2000 Ft/60 percért vállalna egy főt.
30 ezer Ft-m van egy hónapra (ösztöndíj + gyakorlati pénz), amiből lejön alapból a bérletem ára + saját dolgaim. Mondjuk, hogy a cél érdekében 14 ezret beleadnék. Apám azt mondta, hogy azt csinálok amit akarok, de szerinte pénzkidobás.
Egyelőre folynak bent a harcok a tanárnő ellen, hogy változtasson, de ha változtatna is és normálisan tanítana, akkor se hiszem, hogy olyan szinten tudnám megtanulni, hogy az elegendő lenne.
Úgy gondoltam, hogy egy hónapban 7x jönne. Ismerem a saját költségeimet és azokat amiket mindig kell vennem, tehát többet nem tudnék beletenni. Így is ez a nő volt az egyetlen aki nem 3-4 ezret kért el 45-60 percre...
Még nem írtam neki.
Szerintetek megérné, vagy tényleg csak pénzkidobás lenne? :/
Hol van ennyire
rossz anatómia tanár ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!