Melyik okj-s tanfolyamot végezzem el?
Figyelt kérdés
Lehetőségem nyílt elvégezni egy tanfolyamot munkaügyi központon keresztül, az egyik lehetőség a targoncás engedély a másik pedig a személy-és vagyonőr, melyik lenne a jobb választás szerintetek? Elhelyezkedés illetve életmódot is figyelembe véve.
Köszönöm a válaszokat előre is!
2018. szept. 28. 23:57
1/3 anonim válasza:
egyertelmuen a targoncas! sokkal valtozatossabb melo lehet ha ugyes vagy. rossz esetben egy gyarban kell harom muszakoznod, de meg akkor is keresel netto 200-250 ezer korul egy multinal, jobb esetben eltudsz helyezkedni kulfoldon. szemely es vagyonorok halalra unjak magukat. plazakban fel-ala setalgatnak es altalaban havi 180 orat dolgoznak vagy tobbet. sok esetben kell vallalniuk 24 vagy akar 48 orat egy huzamban valami portan es nagyon nincsenek megfizetve
2/3 anonim válasza:
Első jól mondja.Én is megcsináltam a vagyonőrit,2 évet dolgoztam benne,szerencsére nem boltokban,hanem rendezvényeken,néha portán,de még a 12 óra is nagyon hosszúnak tűnt,főleg ha 1 helyben kellett állni,nagyon megutáltam.Plusz nagyon kevés lóvé. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!