Műszaki informatikus OKJ vagy jelentkezzek valamilyen egyetemre?
És eddig mivel foglalkoztál, mit dolgoztál?
Én mérnökinfós vagyok Debrecenbe, hát nem egy leányálom... Csak szopatás az egész, szörnyű, ahogy egy két tanár kezeli a hallgatókat. Matekból korrektek voltak nálunk, csak kicsivel vártak el többet mint a ZH-kon, túl lehetett élni, de így is elvérzett a fél társaság, ami én szerintem csak az ő hibájuk (25%-nak nem lett meg az aláírás, 25%-nak meg a vizsga).
Programozás 1: 160 ember veszi fel a tárgyat 60 ember megy tovább. Főleg azért mert soknak nincs programozási előismerete ( C nyelv)
Programozás 2-őn (Java és C#) hallottam olyat, hogy 40 ember vette fel a tárgyat és 35 embert megbuktatott a tanár (aláírásuk se lett) a további 5 emberből még 2-őt vizsgán meghúzott.
Van egy komplex ZH a félév végén amit 100%-ra kell írni. Komplex Zh-ra akkor mehetsz ha a félév közben a 2db ZH-ból összesen összejön 50%.
A többi tárgyról annyit, hogy a vizsgán mindig csak szopatni akarnak, sokszor köze sincs ahhoz amit leadott az előadáson. Sőt gyakon teljesen mást tanulunk, mint amit a vizsgán elvár. Röhej...
Szóval nem egyszerű az élet itt, képzelem milyen sz.r lehet a BME-n :D
Nem akartalak elbátortalanítani, de ez van. Ha papír kell akkor műszaki infós okj-t mondanám. Az legalább gyorsan megvan.
Vagy érettségizz még egyszer
(matekból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!