Szociális munka vagy informatikus könyvtáros?
#1 Esetleg a pszichológia vagy a csecsemő- és kisgyermeknevelő játszik még, de a fent említett kettővel foglalkoznék szívesebben.
#2 Utánanéztem (bár az internet nem feltétlenül megbízható forrás) és úgy tudom hiány van szociális munkásokból.
#3 Kicsit bővebben kifejtenéd kérlek, miért nem jó választások?
Igen hiány van, mert kb 90 nettóért teszed kockára az életed, teszed ki magad napi szintű inzultusnak.
Ezelből a kisgyermeknevelő a legjobb
Csecsemő- és kisgyermeknevelő jobb, mert a bölcsödéket/óvodákat bővítik. Nézz utána a kereseti viszonyoknak!
Szoc. munkásként végeztem. Óva intenélek tőle. Keresik hogyne, csak fizetni nem igazán akarnak érte. Minimálbér.
Ezért felesleges a "nagy semmit" tanulni. Amikor én tanultam 4 évig ezt a "semmit" jártuk körbe. Egy nagy átverés ez a "szakmának" nevezett képzés.
Arra jó egyedül,hogy a diplomán minősítése alapján felvettek egy jobb felsőoktatási intézménybe, viszont az elhasznált felsőoktatásban évek miatt tandíjat kell majd fizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!