Elte informatikus könyvtáros alapszak milyen, megéri?
Figyelt kérdés
Az eltén vagyok elsőéves szociológus hallgató. Rengeteg szabadidőm van az egyetem mellett, szeretem a szakot, de úgy érzem szakmaiság és a jövőm miatt is elvégeznék közben egy másik szakot is. Vagy inkább valami nyelvi szakot válasszak, arabon vagy más keleti nyelveken gondolkoztam, vélemények? Szívesen várok tapasztalatokat ezekről a szakokról.2018. jan. 8. 14:39
1/1 anonim válasza:
Egy szociológus a jövője miatt elvégez egy elektronikus könyvtárost. Nem hangzik túl jól. Ezekkel a szakmákkal maximum minimálbérre vagy jó.
Szerintem jól érzed, hogy ezekkel a nyelvtudásod kihasználásával lesz esélyed egy jobb állásra.
De véleményem szerint ahhoz meg nem kell diploma, elég ha magad megtanulsz 2 nyelvet minimum.
Olyan állasokra van így esélyed amik teljesen mind1, hogy milyen felsőfokú végzettséget kérnek de mellé elvárják, hogy 2 nyelven legalább beszélj. Ilyen melókhoz elég egy diploma amit most csinálsz.
Amivel még tudnál segíteni magadon, ha esetleg bevállalnál mondjuk valamilyen gazdasági szakot 2.nak. Annak már lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!