ELTE Informatikus könyvtáros szakot bírnám szerintetek? (lent)
Kb 3-as tanuló vagyok, nem szoktam nagyon tanulni. Idén érettségizem(de van már egy 90%-os előrehozott közép szintű informatika érettségim). Szakgimnáziumba járok, ezért érettségi után maradok még a sulimba plusz 1 évet Okj-s képzésen. Matekból csinálok emelt érettségit.
Szerintetek bírnám ezt a szakot? Az ELTE-n nehezebb, mint pl. a SZTE-n?
Sajnos fogalmam sincs, hogy mit tanuljak. A gazdasági-és menedzsment érdekel, de oda a központi ponthatár 460.
És egy picit attól is tartok, hogy a nehezebb szakokon kibuknék, mert nem tudok olyan sokat tanulni.
Meg kell próbálni. Ne a ponthatár szerint válassz szakot, mert hiába van diplomád, ha nem érsz vele semmit. Ha félsz a tanulástól, de matek és az infó jól megy, végezz el egy programozó tanfolyamot. Egy év alatt, vagy akár rövidebb idő alatt is értékes tudásra tehetsz szert. Csak egy példa:
Tyű, kedves utolsó! Ez elég költséges, amit küldtél. A szüleim nem fizetnek nekem a továbbtanuláskor, max kolit meg kaját. Szóval semmi fizetős szak vagy képzés nem jöhet szóba.
Egyébként az ilyen programozó meg egyéb infós szakoktól azért félek egy kicsit, mert a középszintű informatika nem egy nagy kunszt, és félnék, hogy nem bírnám az egyetemi infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!