Az SZTE-TTIK-n a programtervező informatikus szakon van e lehetőség Japán nyelvet szabadon választható tantárgyként felvenni?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok le, hogy honnan tudjátok a választ, és hogy hasonló jellegű kérdésekre hol találhatok választ.
Köszönöm.
2018. aug. 23. 18:54
1/7 anonim válasza:
Neptunon megnyitod a tantárgyak -> minden intézményi tárgy -> listázás, ha ott van a japán, akkor igen.
2/7 anonim válasza:
15-ben biztosan volt még Japán, szerintem azóta is tartanak, a többi nyelvkurzussal együtt van meghirdetve.
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves első kommentelő, még nem vagyok hallgató, a neptunhoz nem értek és így szerintem nem is tudom megnézni amit írtál. Javítsatok ki ha tévedek.
Kedves második kommentelő, értem, köszönöm.
2018. aug. 24. 22:38
4/7 anonim válasza:
Van, nagyon sok nyelv közül lehet választani egyébként.
5/7 A kérdező kommentje:
#4 köszi, de légyszi írd le hogy honnan tudod, én már napok óta keresem a neten a választ, de sehol sem látom nem egyetemistaként. Az SZTE weboldalán a nyelvoktatás címszó alatt nincs felsorolva ezért aggasztott ez a kérdés.
2018. aug. 26. 09:49
6/7 anonim válasza:
Én is ide járok,
itt egy link, hogy hogy néz ki a tárgyfelvételnél :) Szóval japánból is három szint közül lehet választani
7/7 A kérdező kommentje:
#6 Nagyon szépen köszönöm.
2018. aug. 29. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!