Lehetséges 2 nap alatt?
Sziasztok ! Tudom, nagyon unjátok már az érettségivel kapcsolatos kérdéseket, de szeretném a segítségetek kérni.
Szóval szerdán, és csütörtökön lesznek a szóbeli érettségik nálunk, és hát 20-20-20-20 tételem van, amikből tudok összesen 15-öt nagyjából. Sajnos nem tudtam szinte semmit sem megtanulni, és nem az idő hiány miatt, meg amúgy sem most kezdtem volna a tanulást, de ez sajnos így alakult különböző okok miatt.
Emelt szintű érettségit tettem, és az reményeim szerint jól sikerült, nem féltem tőle (( pedig azt nehezebbnek szokták mondani )) bezzeg a közép szinttől be vagyok pánikolva.
Kérdésem a következő:
Hogy próbáljam memorizálni a maradék tételt amiket át tudok venni ezalatt a kicsi idő alatt?
Milyen módszert tudnátok ajánlani?
(( jegyzetelni már nincsen idő sajnos ))
Köszönöm szépen előre is a válaszokat !
ki van mind dolgozva igen...:)))
szerintem most megyek aludni, és holnap hajnalban nekiülök és olvasgatom őket.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a kedvességeteket, és azt, hogy nem oltottatok le. :)))
Én is így jártam.Nem tudom,hogy miért,de én mindenből 7 db tételt tudok,bár össze-vissza tanultam őket.Nem tudom,hogy hogy sikerült ez így.
Én úgy próbálom csinálni,hogy mindent elolvasok,ha marad időm,akkor többször is.Kiemelek belőlük kulcsszavakat(bekarikázom)és utolsó nap átnézem mindet.
De tisztára be vagyok parázva!Én nem a "teher alatt nő a pálma" típus vagyok,inkább a rosszabb, a leblokkolós fajta.Az írásbelijeim aránylag jól sikerültek,és ha csak makogok is,akkor is megvan,de hát ugye ez a továbbtanulásnál nem egy nagy érdem.De próbálkozok.Csak már néha betűundorom van....
Szerintem ez jó taktika,próbáld meg.Viszont arra figyelni kell,hogy ha egyszer leülsz,addig ne is kelj fel,ameddig egy bizonyos darabot meg nem "olvasol":)
A betűundoros voltam.
XD
Utolsó ! mintha magam láttam volna xD.
Én is hasonló cipőben járok, emelt szintet megcsináltam, semmi félelem nélkül, mert érdekelt a tantárgy, de ezek, áhh alapjáraton utálom a történelmet, a magyarral meg az a baj, hogy minden apró részletre figyelni kell.
Németet ki sem nyitottam még, szóval rendben vagyok, és azonnal szerda.
nagyon szépen köszönöm a biztatást !:)
ahogy hallottam, nálunk a tanárok nem a segítőkészségükről lesznek híresek, nem szóltak semmit csak hallgattak. :-|
és még most sem vagyok kéééész... áhhh elegem van!!:' (((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!