Orvosin, fogorvosin, gyógyszerészetin számít az átlag, illetve hogy milyen eredménnyel végzel?
Hát az előző marhaságot írt, az idei diplomaosztón is volt időben végzett hallgató, aki gyengébb átlag miatt ritae diplomát kapott, míg egy hallgató, akiről tudom, hogy csúszott, cum laude-t.
Egyáltalán nem nehéz évet csúszva cum laude diplomát összeszedni, hát megfelezed a kreditrendszer miatt az egyik évedet.
Aki nem csúszik évet, az meg szégyenkezzen a rite diploma miatt? Nem nem...
Igen, foleg azert amit irtam.
Semmit nem jelent. Annyi mindentol fugg ez.
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy a rite ciki. Évfolyamomon a max ha volt tíz rite. És nem éppen a soha nem csúszunk kategóriából, hanem a minden héten iszunk kategóriából. Továbbá a ritehez 3,51 átlag kell nem egy nagy kunszt.
Az való igaz, viszont, hogyha nem akarsz PhD-t akkor senkit sem érdekel.
Tehat akkor ciki a sracnak aki rite-t kapott csuszas nelkuk es nem ciki annak aki cum laude-t csuszassal?
Semmit nem jelent ez.
En pld csusztam egyet es eddig siman ugy nez ki h minden megeroltetes nelkul cum laude lehetek.
Es nem erzem ugy h jobban teljesitettem mint esetlegesen nem csuszo rite tarsaim.
Phd... A dekanhelettes csuszott hallgatokent is pedzegeti, mi lenne, ha ott phd-znek, pedig nem is bala TDK-ztam. Es kirert arra hogy a patikai fizuk miatt birzaszto behez gyogyszereszhallgatokat egyetemen tartaniuk.
Orulnek ha valaki egyaltalan megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!