Szerintetek gyógyszerészetin változnak majd sokat a ponthatárok? 385 pont volt már évek óta, csak idén könnyű volt a biosz és félek, h emiatt nő a ponthatár vagy nem tudom.
Annyira nem népszerű szak. Én is meg akartam jelölni orvosi mellé, de rájöttem, nincs az az isten, hogy én mégegyszer deriváljak vagy integráljak, analízisnek a közelébe nem mennék többet. Nem tudom, másoknak mi a problémája vele, nekem ez. Tőlünk egy lány akar gyógyszerész lenni, de kb. ötször ennyien orvosok, állatorvosok, vegyész- vagy biomérnökök külön-külön. Ha megnézed felvin a statisztikákat, tényleg jóval kevesebben jelentkeztek.
A biosz meg nem volt olyan könnyű, hogy nőjön a ponthatár. A biokémiás részek miatt kicsit nehezebb, mint a tavalyi szerintem, az inkább ökos volt. És a kémia sem volt könnyű, mondjuk az soha nem az.
Szerintem 394 ponttal biztosan felvesznek, főleg ha nem Pestre jelentkeztél.
Én őszintén remélem h nem....Semmelweisen szerintem max. 1-2 pontot, vidéken szerintem hasonló lesz
A 394 nagyon jó, ne félj, tuti felvesznek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!