Hogy barátkozzon meg a műszaki dolgokkal valaki?
Figyelt kérdés
Tudtok erdekes oldalakat, cikkeket kuldeni, amivel valaki kozelebb kerulhet a muszaki teruletekhez, illetve az alap dolgokkal tisztaban lesz?
Barmi johet.
2018. aug. 5. 20:29
1/7 anonim válasza:
Agymenőket nézd végig, ha tetszeni fog a műszaki része akkor van esélyed, ha nincs akkor hagyd ezt a részt
2/7 A kérdező kommentje:
Imadom az agymenoket :D
De ott azert nem az alapokrol esik szo :D de koszi
2018. aug. 5. 21:16
4/7 A kérdező kommentje:
:’DDD
2018. aug. 5. 22:20
5/7 anonim válasza:
Itt megszerettetik veled, ne félj :D
6/7 A kérdező kommentje:
Hat azt latom... :D
2018. aug. 5. 23:00
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, ennek olyannak kellene lenni-e hogy nézzel/olvasol valamit és aztán rácsodálkozol elgondolkozol csodálod, hogy hű apám ez klafa vagy nem tudom, ha fiatal vagy még, akkor vegyél építhető rakétát/repülőt vagy nem tudom, csinálj robotot azzal is megszeretheted,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!