Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szabad-e korrepetálást tartani?

Szabad-e korrepetálást tartani?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy eddig tudomásom szerint nem lehetett legálisan, vagyis hogy fekete kereset forrásként tartották számon.

Nekem meg kéne egy kis pénz és szeretnék kémiából korrepetálást adni néhány rászoruló embernek és szeretném hirdetni is magam, de nem akarom hogy az APEH rám szálljon.

Állítólag most lett egy Fidesz rendelet mely szerint legális lenne amit csinálnék, de ebben nem vagyok teljesen biztos.

Kérlek segítsetek hogy, hogy is van ez.

2010. jún. 20. 00:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Rengetegen csinálják, de én még senkiről nem hallottam, hogy ezért megbüntették volna. Ez szerintem egy megtűrt cselekvés. De ha ennyire aggódsz, akkor ki kell váltani az egyénni vállalkozóit, és azzal legálisan csinálhatod. Az már más kérdés, hogy úgy egyáltalán nem éri meg, mert a gatyádat is elfizeted járulékokra.
2010. jún. 20. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!